0886 395 236 – РАБОТИМ ДЕНОНОЩНО yavorgotsev@abv.bg

За нас

За агенцията

Погребална агенция „ЕРА” е основана през 1998г. в гр. София. От 1998г. до 2003г. извършва дейност във Военно-медицинска академия при официално сключен договор със здравното заведение. Благодарение на своята упоритост и постоянство, агенцията натрупа огромен опит при дългогодишната си работа, спазвайки стриктно нормите на благоприличие и коректност в тази специфична дейност в сферата на услугата. Ние благодарим на хората, които в този тежък за тях момент се обърнаха за подкрепа към нас.

Дейност

Агенцията извършва цялостна организация на погребения и кремации. Извършва транспортни услуги в гр. София, цялата страна и чужбина. Организира панахиди във всички църкви на гр. София, с доставка на кетъринг, погача, жито и всичко необходимо за помена. Разполага с богат избор на траурни стоки и аксесоари, извършва каменоделски услуги, изработва керамични и рисувани снимки за паметници, предлага богат каталог с траурни букети и венци, изработва разнообразни по вид и съдържание некролози. Погребална агенция „ЕРА” извършва абонаментна поддръжка на гробни места, месечно и целогодишно.

Удобство и професионализъм

За удобство на нашите клиенти извършваме безплатна доставка на траурни стоки в района на гр. София.

Агенцията е член на Асоциацията на погребалните фирми в България. Нейните служители са със завършен курс за професионално обучение по траурно – обредна дейност.

ЦЕНОРАЗПИС

Разгледайте цените на предлаганите от нас услуги и траурни стоки.

Виж повече

КОНТАКТИ

Намерете най-удобния за Вас офис и се свържете с нас за съдействие.

Виж повече